Μπορείτε να παραγγείλετε με τους εξής 3 τρόπους: 

1) Ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα μας. 

Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των κατηγοριών, υποκατηγοριών ή προμηθευτών ή μηχανισμών αναζήτησης. Πατήστε την επιλογή Αγορά δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό "καλάθι αγορών" σας. Όταν τελειώσετε τις επιλογές σας πατήστε την επιλογή Ολοκλήρωση Αγοράς που βρίσκεται πάνω μέρος της σελίδας και θα προχωρήσετε στην υπόλοιπη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς σας, όπου θα καθορίσετε που θα σταλούν τα προϊόντα και όπου μπορείτε να πληρώσετε και μέσω πιστωτικής κάρτας, κάνοντας χρήση της ασφαλής σύνδεσης που είναι πιστοποιημένη από την Eurobank, ενώ φυσικά μπορείτε να επιλέξετε και κάποιον άλλον τρόπο πληρωμής από αυτούς που έχουμε διαθέσιμους. 

2) Τηλεφωνικά στο 210 5755167 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή μέσω fax στο 210 5737526 όλο το 24ωρο. 

3) Με e-mail στην διεύθυνση: [email protected]
Στην περίπτωση παραγγελίας μέσω e-mail θα θέλαμε οπωσδήποτε να μας γράψετε την ακριβή διεύθυνση σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας μαζί σας, ώστε να είναι δυνατή η συνεννόηση στην περίπτωση που χρειαζόμαστε κάποιες διευκρινίσεις. 

Ακύρωση παραγγελίας 
Υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας εφόσον η παραγγελία βρίσκεται σε εκκρεμότητα και δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή αυτής. Σε περίπτωση που η ακύρωση της παραγγελίας γίνει μετά την έναρξη της αποστολής, τότε δείτε την ενότητα περί επιστροφής προϊόντων, όπου θα δείτε πως θα προχωρήσετε στην επιστροφή τους σε μας.