Τρόποι και Κόστος Αποστολής

 • Μηδενικά Έξοδα Αντικαταβολής & Έξοδα Αποστολής 1 Ευρώ (για παραγγελίες αξίας κάτω των 25 Ευρώ)για τις περιοχές : 

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ & ΧΑΪΔΑΡΙ (τκ 12351, 12461, 12462, 12131, 12132, 12133, 12134, 12135, 12136, 12137)

Η ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ισχύει για οποιοδήποτε ποσό παραγγελίας!!! 

Τα προϊόντα αποστέλλονται άμεσα με δικά μας μέσα, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση. Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων συνολικής αξίας άνω των 25 Ευρώ η αποστολή γίνεται δωρεάν χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής και αντικαταβολής αν η παράδοση γίνει σε μία από τις παραπάνω περιοχές. 
Πριν την παράδοση κλείνεται τηλεφωνικά ραντεβού συγκεκριμένη ώρα η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης του φαρμακείου όσο και την προτίμηση του πελάτη.

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φαρμακείο μας. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επικοινωνήσετε πριν έρθετε στο κατάστημά μας, ώστε να σας έχουμε ενημερώσει ότι όλα τα προϊόντα της παραγγελίας σας βρίσκονται στο Φαρμακείο. 

------------------------------------------------------ 
Για αγορές άνω των 50 Ευρώ η αποστολή θα είναι δωρεάν με courier κατευθείαν στην πόρτα σας! 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ αφορά μόνο τις αγορές εντός Ελλάδος. 
------------------------------------------------------ 
Για όλη την Ελλάδα γενικά, εκτός των περιοχών που προαναφέρθηκαν και εφόσον το μέγεθος της παραγγελίας είναι μικρότερο των 50 Ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι 2,90 Ευρώ 
------------------------------------------------------ 
Για το εξωτερικό
Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με το ταχυδρομείο. 

Το κόστος αποστολής είναι για τις χώρες της πρώτης ζώνης 20 Ευρώ
Ως χώρες πρώτης ζώνης νοούνται οι εξής: 

 1. AT (Austria) 
 2. BE (Belgium) 
 3. BG (Bulgaria) 
 4. GB (Great Britain) 
 5. FR (France) 
 6. DE (Deutschland) 
 7. EE (Esthonia) 
 8. HU (Hungary) 
 9. IS (Iceland) 
 10. IE (Ireland) 
 11. IT (Italy) 
 12. LV (Latvia) 
 13. LT (Lithuania) 
 14. LU (Luxembourg) 
 15. MT (Malta) 
 16. NO (Norway) 
 17. NL (Netherlands) 
 18. DK (Denmark) 
 19. PL (Poland) 
 20. RO (Romania) 
 21. ES (Spain) 
 22. SE (Sweden) 
 23. SI (Slovenia) 
 24. SK (Slovakia) 
 25. CZ (Czech Republic) 
 26. CH (Switzerland) 
 27. FI (Finland) 
 28. PT (Portugal) 
 29. IL (Israel) 
 30. CY (Cyprus)

Για τις υπόλοιπες χώρες το κόστος είναι 30 Ευρώ


Οι παραγγελίες στο εξωτερικό παραδίδονται αφού έχουν πληρωθεί με πιστωτική Κάρτα. 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το φαρμακείο δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδηποτε ζημια μπορει να προκύψει απο τρίτους κατα την αποστολή των δέματων εξωτερικού. Σε αυτη την περιπτωση δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων.
------------------------------------------------------ 

Εκτέλεση Παραγγελίας και Αποστολή Προϊόντων

Από τη στιγμή που ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και επιβεβαιωθεί τότε η εκτέλεση και η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται άμεσα και λαμβάνεται την παραγγελία σας σε 1-4 εργάσιμες ημέρες. 
Αν ένα προϊόν δεν υπάρχει στο Φαρμακείο μας και ταυτόχρονα είναι σε έλλειψη από πλευράς της εταιρίας που το παρασκευάζει, ή υπάρχει οποιαδήποτε μεταβολή στα στοιχεία του προϊόντος (συσκευασία, τιμή κλπ), τότε θα ακολουθείται τηλεφωνική επικοινωνία με τον πελάτη, προκειμένου να διευκρινιστεί οποιαδήποτε λεπτομέρεια, να επιβεβαιωθεί η παραγγελία και να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο της εκτέλεσής της. 
Οι παραγγελίες αποστέλλονται στους πελάτες με εταιρία ταχυμεταφορών της επιλογής μας, ή αν δεν είναι αυτό δυνατό, λόγω της περιοχής παράδοσης, με ΕΛΤΑ. 
------------------------------------------------------ 
Γενικές Πληροφορίες
Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται αυτόματα από το λογισμικό της ιστοσελίδας, με βάση τον ταχυδρομικό κωδικό (Τ.Κ.) της περιοχής που θα αποσταλούν τα προϊόντα. Συνιστούμε λοιπόν να συμπληρώνετε σωστά τον ΤΚ και γενικά τα στοιχεία διεύθυνσης και παράδοσης των παραγγελιών. 
Όλες οι παραπάνω τιμές που αφορούν το κόστος αποστολής, είναι μαζί με το ΦΠΑ. 
Όπως θα δείτε και κατά την χρήση της ιστοσελίδας, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας σε διεύθυνση διαφορετική από τη δική σας, εφόσον αυτό δηλωθεί στη φόρμα παραγγελίας σας. 
Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας επιστρέφεται αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δείχνει τι παραγγείλατε. 
Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει ξεκινήσει και έρχεται στην πόρτα σας. 

------------------------------------------------------ 
Επιστροφές


Ελπίζουμε καταρχήν ότι τα προϊόντα μας θα είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και με αυτό που παραγγείλατε. Αν παρόλα αυτά κάτι δεν είναι σύμφωνο με τις ανάγκες σας, ή για κάποιον άλλο δικό σας λόγο θέλετε να το επιστρέψετε, τότε μπορείτε να το κάνετε, εντός 6 ημερών από την ημέρα που το παραλάβατε, παίρνοντας τα χρήματά σας πίσω. 

Επιστροφές γίνονται δεκτές με την απόδειξη αγοράς ή το τιμολόγιο, μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή στην αρχική τους συσκευασία, χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή παραβιασθεί. 

Στην περίπτωση αυτή, επιστροφής, σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Σημειώνεται ότι είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη η διατήρηση των προϊόντων σε καλή κατάσταση για επιστροφή, καθώς και να επιλέξετε κάποια εταιρία ταχυμεταφορών για να μας τα επιστρέψετε. 

Μπορείτε επίσης αν αυτό σας βολεύει, να περάσετε από τον χώρο του φαρμακείου μας για να μας παραδώσετε πίσω τα προϊόντα. 

Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε στο τηλέφωνο (+30) 210 5755167 (εργάσιμες ώρες). 

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 6 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. 

Παρακαλώ ενημερώστε μας άμεσα αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με την παραγγελία σας, πχ. αν είναι ελλιπής, κατεστραμμένη, ή οτιδήποτε άλλο. Στην περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν λόγω δικού μας λάθους, τότε τα έξοδα αποστολής δεν επιβαρύνουν εσάς, αλλά εμάς που είμαστε υπεύθυνοι για να σας προμηθεύσουμε σωστά το προϊόν. 

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο (+30) 210 5755167, ή με e-mail: [email protected] 

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: 
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΝΝΑ ΒΑΡΔΑΝΗ & ΣΙΑ ΟΕ
Πελοπίδα 212, 
Ν. Ζωή, Περιστέρι, έναντι του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου 
ΑΤΤΙΚΗ 
ΤΚ 12137