Sale FREZYDERM FACIAL SCRUB ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 100ml Expand

FREZYDERM FACIAL SCRUB ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ 100ml

frezyderm frezyderm

5202888271175

Νέο

Άμεσα Διαθέσιμο

Απαλό και δροσερό gel που απομακρύνει τα νεκρά κερατινοκύτταρα. Οι κόκκοι Jojoba που περιέχει έχουν ένα καινοτόμο περίβλημα πολυαιθυλενίου που τους προσδίδει ένα απόλυτα σφαιρικό σχήμα, έτσι ώστε να μην τραυματίζεται από τις αιχμές των κόκκων ακόμη και η αφυδατωμένη και ευαίσθητη επιδερμίδα. 

More details

16,40 €

20,50 €

-20%

Αυθημερόν Παραλαβή από το κατάστημά μας ΜΟΝΟ εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία.


Παράδοση σε λιγότερο από 48 ώρες
  • Χωρίς έξοδα αποστολής με παραγγελίες άνω των 50€

  • Χωρίς έξοδα αντικαταβολής με παραγγελίες άνω των 100€

  • Μηδενικά έξοδα αποστολής και αντικαταβολής σε όλα τα Δυτικά Προάστια Αττικής

Επίσης, περιέχει Πεπτίδια του φυτού Moringa (οι σπόροι του χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του πόσιμου νερού) για να προσφέρει βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας από τους ρύπους (ατμοσφαιρικοί, καπνός τσιγάρου κλπ). Παράλληλα, χαρίζει μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας, ενώ προσφέρει επιφανειακή ενυδάτωση και δημιουργεί ένα film προστασίας του δέρματος για τη μείωση ερεθισμών από την τριβή.

Προσφέρει 91% αύξηση δερματικής ενυδάτωσης.

Χωρίς Parabens
Δερματολογικά Ελεγμένο

100 ml

| Κάθε τύπο δέρματος
| Κάθε ηλικία

Εφαρμόστε σε νωπή επιδερμίδα με απαλές κυκλικές κινήσεις. Χρήση 1-2 φορές την εβδομάδα

Moringa Peptide: Καθαρισμός | Προστασία από περιβαλλοντικούς ρύπους
Eκχύλισμα σύκου: Ενυδάτωση | Ευεξία
Κόκκοι Jojoba: Απολέπιση
Υαλουρονικό Οξύ: Ενυδατική δράση

Γράψτε μια κριτική

FREZYDERM AC-NORM MEDILIKE EFFECT CREAM TYPE 1 50ml

Εξειδικευμένη κρέμα η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική επιλογή των φαρμακευτικών αγωγών. Με έναν καινοτόμο συνδυασμό φυτικών εκχυλισμάτων που μιμούνται τα αποτελέσματα της δράσης της κλασσικής θεραπείας για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ήπιας ακμής χωρίς τη χρήση φαρμακευτικών μορίων και τις ανεπιθύμητες ενέργειές τους.