MARY & MAY VEGAN BLACKBERRY COMPLEX CREAM ESSENCE 140ml Expand

MARY & MAY VEGAN BLACKBERRY COMPLEX CREAM ESSENCE 140ml

MARY & MAY

8809670681692

Νέο

31,00 €

Αυθημερόν Παραλαβή από το κατάστημά μας ΜΟΝΟ εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία.


Παράδοση σε λιγότερο από 48 ώρες
  • Χωρίς έξοδα αποστολής με παραγγελίες άνω των 50€

  • Χωρίς έξοδα αντικαταβολής με παραγγελίες άνω των 100€

  • Μηδενικά έξοδα αποστολής και αντικαταβολής σε όλα τα Δυτικά Προάστια Αττικής

Το Mary & May Vegan Blackberry Complex Cream Essence είναι ένα διφασικό essence που προσφέρει τα οφέλη μιας θρεπτικής κρέμας με το αναζωογονητικό αποτέλεσμα ενός essence. Χρησιμοποιώντας την αποκλειστική τεχνολογία Double Phase Emulsion της MARY & MAY για γρήγορη απορρόφηση στο δέρμα,  η πλούσια κρέμα Double Phase διαλύεται στο ενυδατικό essence σταθεροποιώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά και ενυδατώνει την επιδερμίδα αποτελεσματικά χωρίς να την βαραίνει. Διαθέτει ελαφριά φόρμουλα που απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. 

Συστατικά που ξεχωρίσαμε:

  •  50.000 ppm εκχυλίσματος βατόμουρου με αντιγηραντικά οφέλη. Το βατόμουρο είναι πλούσιο σε ανθοκυανίνες, ισχυρά αντιοξειδωτικά που εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες. Το σύμπλεγμα βατόμουρων της Mary & May παρέχει εντατική ενυδάτωση στο τραχύ και θαμπό δέρμα και ενισχύει τον δερματικό φραγμό.
  • 100.000 ppm νερό μπλέ λωτού για ενυδάτωση, καταπράυνση και ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος. Ο μπλε λωτός λέγεται ότι ήταν το λουλούδι της ζωής στην αρχαία Αίγυπτο. Προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση και καταπραϋντική δράση και αφήνει το δέρμα ελαστικό και γεμάτο υγρασία.
  • 80.000 ppm σπορέλαιο jojoba, διαθέτει παρόμοια δράση με τα λιπίδια του ανθρώπινου δέρματος, δεν φράζει τους πόρους και σχηματίζει ένα ενυδατικό φράγμα προστασίας ενώ νισχύει τον φραγμό του δέρματος.
  • Κηραμίδια NP για την ενίσχυση του φραγμού του δέρματος και την παροχή σταθερής ενυδάτωσης.
  • Εκχύλισμα centella asiatica: Καταπραύνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, βελτιώνει το κατεστραμμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα.

Ανακινήστε καλά πριν την χρήση για να αναμειχθεί η κρέμα με το essence. Όταν τα δύο διαλύματα ανακινηθούν ελαφρά, η ειδική τεχνολογία σύνθεσης της Mary&May, Double Phase Emulsion, το υψηλό ιξώδες
Η κρέμα διαλύεται στην ενυδατική ουσία, σταθεροποιώντας την και η συμπυκνωμένη διατροφή απορροφάται φρέσκα και γρήγορα.

Ιδανικό για όσους θέλουν:

  1. Ένα ενυδατικό προϊόν χωρίς την κολλώδη ή βαριά υφή της κρέμας
  2. Νιώθουν το δέρμα τους εσωτερικά να τους τραβάει αλλά λιπαρό εξωτερικά.
  3. Έχουν ευαίσθητο δέρμα
  4. Νιώθουν το δέρμα τους ξηρό ακόμα και μετά την εφαρμογή πολλαπλών ενυδατικών προϊόντων.

Φόρμουλα με EWG Green grade συστατικά και δερματολογικά ελεγμένη. Δεν περιέχει parabens, τεχνητά αρώματα, αλκοόλ, σιλικόνες, θειικά άλατα, αλλεργιογόνα

Το EWG αναλύει και βαθμολογεί μεμονωμένα συστατικά του καλλυντικού. Αυτό δείχνει ότι το καλλυντικό χρησιμοποιεί τα ασφαλέστερα συστατικά. Η Mary & May είναι μια cruelty free εταιρία και όλα της τα προϊόντα προσφέρονται σε φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία τυπωμένη με μελάνι από σόγια.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και του ευαίσθητου χάρη στην υποαλλεργική φόρμουλα.

Γράψτε μια κριτική

MARY & MAY IDEBENONE & BLACKBERRY INTENSE CREAM 70gr