Sale TENSA ΚΑΝΑΤΑ Expand

TENSA CARAFE ΚΑΝΑΤΑ

ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗ ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗ

5213000680393

Νέο

Άμεσα Διαθέσιμο

Καράφα-φίλτρο νερού με την πρωτοποριακή μέθοδο ΤΕΝΣΑ που καθαρίζει τέλεια το νερό απομακρύνοντας παθογόνα, βαρέα μέταλλα, τοξικά χημικά και ταυτόχρονα το επανεμπλουτίζει με θρεπτικά συστατικά. Για φυσικό, καθαρό νερό πηγής, κάθε μέρα στο σπίτι.

More details

58,65 €

69,00 €

-15%


Παράδοση σε λιγότερο από 48 ώρες
 • Χωρίς έξοδα αποστολής με παραγγελίες άνω των 50€

 • Χωρίς έξοδα αντικαταβολής με παραγγελίες άνω των 100€

 • Μηδενικά έξοδα αποστολής και αντικαταβολής σε όλα τα Δυτικά Προάστια Αττικής

Nερό σαν της βουνίσιας πηγής στο ποτήρι σας!

 

Ορθομοριακό νερό από την κανάτα TENSAΤΜ

 

Στάδιο Καθαρισμού του νερού

 

Το φίλτρο της TENSA™ περιέχει ενεργοποιημένο φυτικό άνθρακα από φλοιό βιολογικής καρύδας και ρητίνη για να κατακρατεί Xλώριο, Mόλυβδο, τοξικά μέταλλα και  υποπροϊόντα χλωρίωσης του νερού (THMs – Τριχαλομεθάνες). Απαλλάσσει το νερό από άσχημη γεύση και οσμή.

 

3 Στάδια Εμπλουτισμού του νερού – Η μοναδική τεχνολογία TENSAΤΜ

 

Πρώτο στάδιο: Tο νερό ενδυναμώνεται με μαγνητικά πεδία, μέσω του εξαιρετικά σπάνιου  ηφαιστειακού ορυκτού Tenko-Seki, του πετρώματος Μαγνητίτη και του Κεραμικού Μαγνήτη.

To Tenko-Seki προσδίδει στο νερό αρνητικά ιόντα. Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι τα αρνητικά ιόντα, τα οποία υπάρχουν σε αφθονία στη φύση, στα δάση, στο τρεχούμενο νερό κ.λπ., βοηθούν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, στην αποβολή των τοξινών, στην αύξηση του μεταβολισμού για έλεγχο του βάρους και ότι έχουν αντιγηραντική δράση. Επίσης εκπέμπει υψηλής συχνότητας μακρά κύματα του απώτερου υπέρυθρου που βοηθούν στην καλύτερη ενυδάτωση των κυττάρων, στην αποβολή τοξικών μετάλλων από τον οργανισμό, προλαμβάνουν τη διασπορά μικροβίων και μυκήτων και έχουν ανανεωτική και καθαρτική δράση. 

Ο Κεραμικός Μαγνήτης (ισχύος 4500 Gauss) δημιουργεί μαγνητικά πεδία με τα οποία ενεργοποιείται το πέτρωμα του Μαγνητίτη. Καθώς το νερό περνά μέσα από αυτή την «ενεργή ζώνη» αλλάζει η συνδεσμολογία των ατόμων του  υδρογόνου και δημιουργείται  μια αρνητική αντίδραση Οξείδωσης - Αναγωγής (Redox-OxidationReduction),  με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ρευστότητα του νερού. Έτσι το  νερό ενυδατώνει πιο αποτελεσματικά τον οργανισμό, γίνεται καλύτερα η αφομοίωση των θρεπτικών στοιχείων από τα κύτταρα και η αποβολή των τοξινών από αυτά.

 

Δεύτερο στάδιο: Mέσω των πετρωμάτων Bakuhan™ & Taicho™ προστίθενται στο νερό χρήσιμα για τον οργανισμό ιχνοστοιχεία. 
Το  Bakuhan™ 
είναι το μόνο ορυκτό που έχει πιστοποιηθεί από το Ιαπωνικό Υπουργείο Υγείας ότι έχει φυσικές θεραπευτικές ιδιότητες. Mετατρέπει το pH του νερού σε αλκαλικό. Αυξάνει την παροχή οξυγόνου, απομακρύνει βλαβερές ουσίες από το νερό και εμπλουτίζει τη γεύση του.  Επίσης διαχέει στο νερό ηλεκτρολύτες και ιχνοστοιχεία μεγέθους angstrom(Ασβέστιο, Χρώμιο, Χαλκό, Γερμάνιο, Σίδηρο, Ιώδιο, Μαγνήσιο, Μαγγάνιο, Σελήνιο, Ψευδάργυρο, Πυρίτιο, Θείο, Βανάδιο κ.λπ.).

Το Taicho™ εκπέμπει ήπιας συχνότητας ακτίνες του απώτερου υπέρυθρου φάσματος και μπορεί να απενεργοποιεί όποια κατάλοιπα φυτοφαρμάκων ή χλωρο-οργανίδια έχουν απομείνει. Οι ακτίνες του απώτερου υπέρυθρου είναι γνωστό ότι έχουν θεραπευτική και αποτοξινωτική δράση. Επίσης μπορεί να προσδίδουν στο νερό αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες.

 

Tρίτο στάδιο: Tο νερό διέρχεται από ειδικό Χαλαζία που απελευθερώνει σε αυτό διαλυτό πυρίτιο. Έχει αποδειχθεί ότι το διαλυτό πυρίτιο δεσμεύει το τοξικό αλουμίνιο. 
Ανεξάρτητες έρευνες στη Νορβηγία, στο Ηνωμένο Βασίλειο,  στη Γαλλία και στον Καναδά έδειξαν ότι το τοξικό αλουμίνιο (που σε ορισμένες περιοχές περιέχεται στο νερό) έχει άμεση σχέση με τη νόσο Αλτσχάιμερ.

 


Το καθαρό ορθομοριακό νερό: 

 • Με πιστοποιητικό CSA (Canadian Standards Association) για το ότι κατακρατεί σχεδόν εξ' ολοκλήρου Χλώριο, Μόλυβδο, τοξικά μέταλλα, και ΤΗΜs (Τριχαλομεθάνες).
 • Είναι απαλλαγμένο από παθογόνους οργανισμούς και βακτήρια.
 • Έχει μεγαλύτερη ρευστότητα, εισέρχεται στα κύτταρα ευκολότερα και συμβάλλει στην καλύτερη ενυδάτωση του σώματος. Βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού και μπορεί να έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. 
 • Έχει αυξημένη ικανότητα διάλυσης και αραίωσης στερεών στοιχείων ώστε να γίνεται καλύτερη μεταφορά των θρεπτικών στοιχείων στα κύτταρα.
 • Βοηθά στην αποβολή βαρέων και τοξικών μετάλλων από τον οργανισμό.
 • Προλαμβάνει τη διασπορά μικροβίων και μυκήτων στον οργανισμό.
 • Έχει ανανεωτική και καθαρτική δράση.
 • Μπορεί να αλκαλοποιεί το pH του οργανισμού. 
 • Μπορεί να βελτιώνει τον μεταβολισμό έτσι ώστε να  γίνονται καλύτερες καύσεις και έλεγχος του βάρους.
 • Είναι απαλλαγμένο από δυσάρεστες οσμές.
 • Έχει μοναδική και ευχάριστη γεύση.

 

Προδιαγραφές:  


Σύστημα φιλτραρίσματος:
 Κόκκοι ενεργοποιημένου φυτικού άνθρακα από φλοιό βιολογικής καρύδας και ρητίνη.
Σύστημα εμπλουτισμού: Tenko-seki, Μαγνητίτης, Κεραμικός Μαγνήτης, Bakuhan
TM, TaichoTM, Χαλαζίας.
Χωρητικότητα: 2,2 λίτρα.
Ανταλλακτικό: για 150-225 λίτρα νερού ή για κάθε 2-3 μήνες,  ανάλογα με την κατανάλωση και την ποιότητα του νερού.
Θερμοκρασία νερού κατά το γέμισμα της κανάτας: Από 4,4οC έως 29,4οC.

Γράψτε μια κριτική

HIGHER NATURE B-VITAL 30 VTABS