I'M FROM RICE TONER 150ml Expand

I'M FROM RICE TONER 150ml

I'M FROM

8809581074767

Νέο

31,00 €

Αυθημερόν Παραλαβή από το κατάστημά μας ΜΟΝΟ εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία.


Παράδοση σε λιγότερο από 48 ώρες
  • Χωρίς έξοδα αποστολής με παραγγελίες άνω των 50€

  • Χωρίς έξοδα αντικαταβολής με παραγγελίες άνω των 100€

  • Μηδενικά έξοδα αποστολής και αντικαταβολής σε όλα τα Δυτικά Προάστια Αττικής

Το I'm From Rice Toner είναι φτιαγμένο με 77,78% εκχύλισμα ρυζιού, το οποίο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τη λεύκανση και τη βελτίωση της ελαστικότητας. Το προϊόν σχηματίζει ένα προστατευτικό φράγμα πάνω από το δέρμα για να αποτρέψει την απώλεια νερού, να εξαλείψει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να προσφέρει λάμψη και υγρασία, ώστε να επαναφέρει την ισορροπία στο ξηρό και κουρασμένο δέρμα.

Κατάλληλο για:  Όλους τους Τύπους Δέρματος

Χαρακτηριστικά: Vegan, Χωρίς Δοκιμές σε Ζώα, Χωρίς Αιθέρια Έλαια, Χωρίς Τεχνητό Άρωμα, Χωρίς Paraben, Χωρίς Θειικό Άλας, Χωρίς Αλκοόλ, Χωρίς Σιλικόνη

Πριν τη χρήση, ανακινήστε καλά ώστε να αναμειχθούν τα στρώματα του νερού και του γαλακτώματος. Μετά τον καθαρισμό, απλώστε το σε ένα βαμβάκι και εφαρμόστε σε πρόσωπο και λαιμό.

Γράψτε μια κριτική

URIAGE THERMAL MICELLAR WATER ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ 100ml