Sale Νέο SUPER HEALTH CALMATONE 30 CAPS Expand

SUPER HEALTH CALMATONE 30 CAPS

ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗ ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗ

5213000680652

Νέο

Άμεσα Διαθέσιμο

11,70 €

15,60 €

-25%


Παράδοση σε λιγότερο από 48 ώρες
  • Χωρίς έξοδα αποστολής με παραγγελίες άνω των 50€

  • Χωρίς έξοδα αντικαταβολής με παραγγελίες άνω των 100€

  • Μηδενικά έξοδα αποστολής και αντικαταβολής σε όλα τα Δυτικά Προάστια Αττικής

Ορθομοριακή φόρμουλα που παρέχει φυσικά θρεπτικά συστατικά, όπως μαγνήσιο και θεανίνη, για χαλάρωση και ηρεμία. Επίσης, περιέχει λεβάντα, χαμομήλι, λυκίσκο και υδροξυ-τρυπτοφάνη για έναν βαθύ και ξεκούραστο ύπνο.

Πιο συγκεκριμένα, οι νευροδιαβιβαστές μελατονίνη και η σεροτονίνη ευνοούν τον ύπνο και η τρυπτοφάνη (υδροξυ-τρυπτοφάνη) είναι ένα απαραίτητο αμινοξύ, χρήσιμο για τη δημιουργία της μελατονίνης και της σεροτονίνης.

Το Οξείδιο του Μαγνησίου (Magnesium Oxide), η επαρκής πρόσληψη μαγνησίου βοηθά στη φυσική χαλάρωση και την έναρξη του ύπνου, ειδικά όταν συνδυάζεται με χαλαρωτικά βότανα όπως το χαμομήλι, η λεβάντα και ο λυκίσκος. Το Οξείδιο είναι μια πλούσια πηγή στοιχειώδους μαγνησίου (58% κατά μέσο όρο). Το μαγνήσιο είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Η Θεανίνη (L- T heanine), είναι ένα μη-απαραίτητο αμινοξύ, γνωστό ότι βοηθά στη διατήρηση μιας ήρεμης και γαλήνιας κατάστασης του οργανισμού, χωρίς να μειώνει την ενέργεια και την επαγρύπνηση και χωρίς να προκαλεί υπνηλία. Μπορεί να υποστηρίξει μια αίσθηση ηρεμίας, ικανοποίησης και ευχαρίστησης και παράλληλα να βοηθά στην πνευματική διαύγεια και ευστροφία, στη μάθηση και τη συγκέντρωση.

Το Χαμομήλι (Chamomile Powder), *πρόσφατες κλινικές και εργαστηριακές έρευνες έδειξαν ότι το χαμομήλι όχι μόνο χαλαρώνει, αλλά μειώνει σημαντικά το άγχος και την κατάθλιψη.

Σε μια πρόσφατη μελέτη από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Νότιγχαμ διαπιστώθηκε ότι το χαμομήλι χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία και λειαίνει τις μυϊκές ίνες. Τα αποτελέσματα αυτά αναφέρονται ειδικά στη χρήση των τριών βασικών συστατικών του χαμομηλιού, την απιγενίνη, τη λουτεολίνη και τη βισαβολόλη (και τα τρία ανήκουν στην κατηγορία της υδροξυλάσης).

Η Λεβάντα (Lavender), με πάνω από 150 δραστικά συστατικά, η λεβάντα αποδεικνύει τις θεραπευτικές της ιδιότητες στην αντιμετώπιση της αϋπνίας, των πονοκεφάλων, του πονόδοντου, της κατάθλιψης, του εκνευρισμού και στη μείωση του άγχους.

Ο Λυκίσκος (Hops), τα ενεργά του συστατικά υποστηρίζουν τις λειτουργίες του εγκεφάλου, βοηθώντας να έχουμε μια πιο ψύχραιμη άποψη για την ζωή και προάγοντας τον ήρεμο ύπνο. Επίσης, υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα και ρυθμίζει τα επίπεδα ισταμίνης, ειδικά σε περιόδους ανάγκης.. Βοηθά στην αντιμετώπιση της υπερέντασης, του άγχους και της αϋπνίας.

Η Υδροξυ-Τρυπτοφάνη (5-HTP) Griffonia seed extract, *ένα φυσικό αμινοξύ το οποίο χρησιμοποιείται από το σώμα για την παραγωγή νευροδιαβιβαστών και έχει σημαντικό ρόλο στην εγκεφαλική λειτουργία και στην καλή λειτουργία των νεύρων. Το ένζυμο τρυπτοφάνη υδροξυλάση, που μετατρέπει την τρυπτοφάνη σε 5-HTP, εξαρτάται από το φολικό οξύ και την βιταμίνη C. H5-HTPμετατρέπεται σε σεροτονίνη με την βοήθεια των συμπαραγόντων βιταμίνη Β7 (βιοτίνη), βιταμίνη Β6 (πυριδοξίνη), ψευδάργυρο και το ένζυμο 5-HTPκαρβοξυλάση. Η 5-HTPσαν άμεσος πρόδρομος της σεροτονίνης εισέρχεται πιο εύκολα στον εγκέφαλο και σε αντίθεση με την τρυπτοφάνη μπορεί να ληφθεί μαζί με την τροφή και άλλα συμπληρώματα, όπως τα αμινοξέα, χωρίς αλληλεπίδραση.

Ο Ψευδάργυρος (Zinc citrate), μελέτες έχουν δείξει ότι άτομα με κατάθλιψη έχουν μικρότερα επίπεδα ψευδαργύρου στον οργανισμό τους ενώ άτομα με υψηλά επίπεδα ψευδαργύρου διατρέχουν σε χαμηλότερο ποσοστό κίνδυνο ανάπτυξης κατάθλιψης. Η συμπληρωματική λήψη ψευδαργύρου μαζί με αντικαταθλιπτική αγωγή μπορεί να έχει οφέλη στη μείωση των καταθλιπτικών συμπτωμάτων.

Η βιταμίνη Β3 ή Νιασίνη (Nicotinamide Niacin), όταν τα επίπεδα της βιταμίνης Β3 στο σώμα είναι πολύ χαμηλά, τότε το νευρικό μας σύστημα για να λειτουργήσει χρησιμοποιεί μεγάλες ποσότητες τρυπτοφάνης για την παραγωγή της. Όση περισσότερη τρυπτοφάνη χρησιμοποιούμε για την παραγωγή της Β3 τόσο λιγότερη απομένει για την παραγωγή της ορμόνης της ηρεμίας της σεροτονίνης

Η βιταμίνη Β5 ή Παντοθενικό οξύ (Pantothenic Acid D-Calcium Panthonate), μετατρέπεται σε συνένζυμο «Α» που εμπλέκεται στην μετατροπή των υδατανθράκων, των πρωτεϊνών και των λιπών σε ενέργεια, καθώς και στη δημιουργία στεροειδών, λιπαρών οξέων, χολής, αιμογλοβίνης και χοληστερόλης.

Η βιταμίνη B6 ή Πυριδοξίνη (Pyridoxine Hydrochloride), *συμμετέχει στη δημιουργία των νευροδιαβιβαστών σεροτονίνη, νοραδρεναλίνη, ντοπαμίνη και ταυρίνη. Σε καταστάσεις άγχους η βιταμίνη Β6 και η τρυπτοφάνη καταναλώνονται από το ήπαρ. Εξ΄αιτίας αυτού πρώτα από όλα πλήττεται η παραγωγή σεροτονίνης. Η Β6 βοηθά στην παραγωγή ενέργειας από τις τροφές και Στον μεταβολισμό των λιπαρών οξέων Ω3 και Ω6.

Η βιταμίνη Β1 ή Θειαμίνη (Thiamine Hydrochloride), *συμμετέχει στην παραγωγή του νευροδιαβιβαστή ακετυλχολίνη ενισχύοντας την μνήμη και την μεταβίβαση των νευρικών ώσεων, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει την ακετυλχολίνη από τη διάσπαση. Η βιταμίνη Β1 συμμετέχει επίσης και στην παραγωγή της σεροτονίνης - του νευροδιαβιβαστή της ισορροπίας και της εσωτερικής ηρεμίας .

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά / πλεονεκτήματα:

  •  Για φυσική χαλάρωση και ήρεμο ύπνο
  •  Για δυνατό νευρικό σύστημα
  •  Αντιμετωπίζει την υπερένταση, το άγχος και την αϋπνία
  •  Βοηθά στην πνευματική διαύγεια και στην ευστροφία

 

VEGETARIAN & VEGAN

Συσκευασία: 30 caps

Γράψτε μια κριτική

HIGHER NATURE ARGININE 120 CAPS

Αμινοξύ που υπαρχει φυσικά στις τροφές βοηθά στην καλή κυκλοφορία του αίματος στην καρδιά και στους μύες. Ιδανικό για την καλή υγεία της καρδιάς.