Sale AM HEALTH SMILE ANTIOXIDANT 60 CAPS Expand

AM HEALTH SMILE ANTIOXIDANT 60 CAPS

AM HEALTH / SMILE -36%

5200119880325

Νέο

Άμεσα Διαθέσιμο

Το Smile Antioxidant είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό συμπλήρωμα διατροφής. Η δράση του οφείλεται τόσο στα επιμέρους συστατικά, όσο και τη συνέργεια των συστατικών του.
Ο έξυπνος σχεδιασμός και η ισχυρή αντιοξειδωτική δράση του, επιτρέπουν τη χρήση του σε όλες εκείνες τις περιπτώσεις που έχουμε αυξημένη παρουσία ελευθέρων ριζών.

More details

27,25 €

45,41 €

-40%

Αυθημερόν Παραλαβή από το κατάστημά μας ΜΟΝΟ εφόσον έχει προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία.


Παράδοση σε λιγότερο από 48 ώρες
  • Χωρίς έξοδα αποστολής με παραγγελίες άνω των 50€

  • Χωρίς έξοδα αντικαταβολής με παραγγελίες άνω των 100€

  • Μηδενικά έξοδα αποστολής και αντικαταβολής σε όλα τα Δυτικά Προάστια Αττικής

Tο Smile Antioxidant μπορεί να χρησιμοποιηθεί:

1) Από υγιείς:
Το Smile Antioxidant θα βοηθήσει στη διατήρηση ή και τη βελτίωση του επιπέδου υγείας, ενέργειας και ευεξίας.

2) Από αθλητές:
Οι αθλητές χρειάζονται ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία για μείωση του οξειδωτικού στρές που είναι επακόλουθο της έντονης δραστηριότητας.
Για την προστασία των μυών από την έντονη καταπόνηση και για επίτευξη υψηλών επιδόσεων.

3) Από άτομα που ακολουθούν πρόγραμμα αποτοξίνωσης ή κάνουν δίαιτα:
Βοηθάει στη γρήγορη απομάκρυνση των τοξινών και την προστασία των οργάνων από τις βλάβες που προκαλούν.

4) Από καπνιστές:
Σίγουρα το καλύτερο είναι η διακοπή του καπνίσματος, αλλά όσοι επιμένουν να τοξινώνουν τον οργανισμό τους καπνίζοντας θα επωφεληθούν από το Smile Antioxidant.

5) Από άτομα που ζουν και εργάζονται σε επιβαρυμένο περιβάλλον:
Εκτός από τα άτομα που το σώμα τους κατακλύζεται από τοξικές ουσίες στη διάρκεια της εργασίας τους (π.χ. χημική βιομηχανία, τυπογραφικές-εκτυπωτικές εργασίες κ.λ.π.) και όλοι εμείς που ζούμε στις μεγαλουπόλεις και τρεφόμαστε με μη βιολογικά προϊόντα, βρισκόμαστε καθημερινά απέναντι σε πλήθος τοξικών ουσιών που
το σώμα μας πρέπει να εξουδετερώσει. Το Smile Antioxidant θα βοηθήσει αυτή τη διαδικασία.

6) Για την υγεία του δέρματος:
Ο συνδυασμός του Smile Antioxidant δίνει σύντομα ένα πιο νεανικό και φωτεινό δέρμα.

7) Για αύξηση της ενέργειας:
Βοηθάει άτομα με χρόνια κόπωση και μειωμένη ενέργεια να αποκαταστήσουν την υγεία τους.

8) Ως Αντιγηραντικό:
Τόσο η βιταμίνη D που χαρακτηρίζεται ως αντιγηραντική, όσο και η βελτίωση του καρδιαγγειακού, του ανοσοποιητικού και ο έλεγχος του σακχάρου, οδηγούν σε αντιγήρανση.

9) Για αποτοξίνωση του ήπατος:
Τα άτομα με χρόνια προβλήματα στο ήπαρ (π.χ. πότες) θα ωφεληθούν, καθώς ενεργοποιεί το αντιοξειδωτικό σύστημα του οργανισμού και αναγεννά τις βιταμίνες C και Ε.

10) Για προστασία του καρδιαγγειακού:
Η ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση προστατεύει τα αγγεία, μειώνει την οξείδωση των λιπαρών ουσιών και παράλληλα δίνει ενέργεια για τη σωστή λειτουργία του καρδιακού μύ.

11) Για την υγεία των τριχοειδών αγγείων:
Βελτιώνει τις ευρυαγγείες και εξαφανίζει τους μώλωπες.

12) Για τον έλεγχο του σακχάρου:
Βοηθάει τόσο στον έλεγχο του σακχάρου όσο και την πρόληψη των επιπλοκών του διαβήτη αφού διατηρεί τα αγγεία σε άριστη κατάσταση.

13) Από άτομα που υποφέρουν από αρθρίτιδα:
Η ισχυρή αντιοξειδωτική δράση του θα βοηθήσει και όσους υποφέρουν από φλεγμονές στις αρθρώσεις.

14) Από άτομα με Alzheimer ή Parkinson και εκφυλιστικές παθήσεις του Νευρικού συστήματος. Τα άτομα αυτά έχουν οξειδωτικό στρές και το Smile Antioxidant το μειώνει.

15) Στην δραστηριοποίηση και ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού:

Έτσι σας κάνει πιο απρόσβλητους από τις διάφορες ιώσεις και ασθένειες που η δράση του ανοσοποιητικού είναι καθοριστική.
Επίσης βοηθάει όσους υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες ή ακτινοθεραπείες να ολοκληρώσουν την αγωγή τους μειώνοντας τις παρενέργειες που η αγωγή προκαλεί.
Ας δούμε τη σύνθεση και ένα προς ένα τα συστατικά του Smile Antioxidant:

ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ/CAPSVitamin D3 300 IU
Coenzyme Q 10 50 mg
L-Selenomethionine ισοδύναμο με 50 μg Selenium
R-Alpha Lipoic Acid 25 mg
Quercetin (Dimorphandra Mollis beans) 65 mg
Vitamin Ε (D-Alpha Tocopheryl Succinate) 4 IU
Pine Bark Extract 50 mg
NAC 65 mg
Vitamin Α (με μορφή Beta Carotene από το φύκος Dunaliella Salina) 1250 IU
Magnesium Glycinate ισοδύναμο με 50 mg Στοιχειακό Μαγνήσιο
Lecithin (Glycine Max Beans) 25 mg
L-Carnitine- L- Tartate 200 mg


Vitamin D3 (Cholecalciferol):
Η βιταμίνη D3 είναι η μόνη βιταμίνη που χαρακτηρίζεται ως αντιγηραντική και έχει δράση περισσότερο ορμόνης παρά βιταμίνης, επηρεάζοντας αρκετά συστήματα του οργανισμού.
Το καλοκαίρι που το σώμα μας παράγει μεγάλες ποσότητες D3 λόγω έκθεσης στον ήλιο, η υγεία των ανθρώπων βρίσκεται σε υψηλότερο επίπεδο από ότι τον χειμώνα, με βάση τις στατιστικές.
Η βιταμίνη D ρυθμίζει τα επίπεδα ασβεστίου και φωσφόρου στο αίμα προάγοντας την απορρόφησή τους από τις τροφές και βοηθώντας την επαναπορρόφηση του ασβεστίου στα νεφρά.
Προάγει τη δημιουργία του οστού.
Αναστέλλει την έκκριση της ορμόνης του παραθυρεοειδούς. Η βιταμίνη D επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα ενισχύοντας τη φαγοκύτωση, εμφανίζοντας αντικαρκινική δράση και ανοσορρυθμιστικές λειτουργίες.
Χαμηλά επίπεδα βιταμίνη D οδηγούν σε καρκίνο (π.χ. στήθους, παχέως εντέρου) και σε αυξημένα επίπεδα εμφράγματος για τους άνδρες.
Επίσης η έλλειψη της βιταμίνης D παίζει ένα ρόλο σε περιπτώσεις εγκεφαλικού, υπέρτασης, σε αυτοάνοσα νοσήματα, στο διαβήτη, την κατάθλιψη, την οστεοπόρωση, την οστεοαρ- θρίτιδα, σε μυϊκή αδυναμία και την περιοδοντίτιδα.
Αυτά δείχνουν πόσο σημαντική είναι η βιταμίνη D γι’αυτό και περιλαμβάνεται στο Smile Antioxidant.

CoenzymeQ10 (Q10):
Το συνένζυμο Q10 είναι μια βενζοκινόνη με δράση που μοιάζει με βιταμίνη. Είναι υπεύθυνο για την παραγωγή ενέργειας στο σώμα. Σε όλα τα ανθρώπινα κύτταρα η ενέργεια της τροφής μετατρέπεται σε ενέργεια στα μιτοχόνδρια με τη βοήθεια του Q10. To 95% της ενέργειας που χρειάζεται το σώμα (με τη μορφή του ΑΤΡ) παράγεται με τη βοήθεια του Q10.
Τα όργανα με τις υψηλότερες ενεργειακές απαιτήσεις (όπως η καρδιά και το ήπαρ) έχουν και τις υψηλότερες συγκεντρώσεις Q10.
Το Q10 είναι ωφέλιμο και σε άτομα που πάσχουν από
ημικρανίες.
Επίσης έχει αντικαρκινική δράση, αλλά ταυτόχρονα προσφέρει και ισχυρή προστασία στον καρδιακό μυ από τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας. Το Q10 προστατεύει τον εγκέφαλο από νευρο-εκφυλιστικές παθήσεις όπως η νόσος του Parkinson. Επίσης προστατεύει την καρδιά σε περίπτωση ανακοπής. Έχει δράση στην υπέρταση μειώνοντας τόσο τη συστολική όσο και τη διαστολική πίεση.
Οι μελέτες δείχνουν ότι μειώνει την οξείδωση και την καταστροφή της διπλής έλικας του DNA.
Οι στατίνες (φάρμακα για μείωση της χοληστερόλης) μειώνουν το Q10 στον ορρό του αίματος μέχρι και 40%, γι’ αυτό και συνίσταται σε όσους λαμβάνουν αυτά τα φάρμακα να λαμβάνουν και Q10.
Μελέτες δείχνουν ότι το Q10 βοηθάει το ανοσοποιητικό και κάνει το σώμα ικανό να ανθίσταται σε ορισμένες μολύνσεις και σε διαφόρους τύπους καρκίνου.
Η δράση του και η προστασία που ασκεί στον καρδιακό μυ είναι σημαντική και βοηθάει ακόμα και ασθενείς.
Το Q10 μπορεί να βοηθήσει και τους ασθενείς με AIDS. Δεν είναι τυχαίο ότι ασθενείς με καρδιολογικά προβλήματα, με καρκίνο ή AIDS παρουσιάζουν έλλειψη σε Q10.

L-Selenomethionine:
Το σελήνιο είναι ένα απαραίτητο ιχνοστοιχείο για τα ζώα και τον άνθρωπο. Η L-Selenomethionine είναι μια πηγή σεληνίου (Se) που απορροφάται απο το σώμα (καθώς το σελήνιο είναι συνδεδεμένο με το αμινοξύ μεθιονίνη), ελευθερώνοντας 50mg στοιχειακό σελήνιο.
Η διάβρωση των εδάφων απο τη μια πλευρά, που μειώνει το σελήνιο στην τροφή και η μόλυνση των τροφών από την άλλη (πχ. υδράργυρος), που αναγκάζει το σώμα να «ξοδεύει» σελήνιο για να εξουδετερώσει τις τοξικές ουσίες, έχουν αυξήσει στις μέρες μας την ανάγκη για λήψη σεληνίου. Επίσης η βιομηχανοποίηση των τροφών καταστρέφει το σελήνιο μεγαλώνοντας ακόμα πιο πολύ τις ανάγκες.
Το σελήνιο λαμβάνει μέρος σε πολλές αντιδράσεις στο σώμα, με αποτέλεσμα να εμφανίζει δράση σε πολλά συστήματα. Το σελήνιο έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση καθώς είναι μέρος της υπεροξειδάσης της γλουταθειόνης ισχυρού αντιοξειδωτικού παράγοντα στο σώμα. Η λήψη σεληνίου μειώνει τον κίνδυνο για καρκίνο του προστάτη. Δρα προστα- τευτικά και σε άλλα είδη καρκίνων.
Το σελήνιο βελτιώνει τα συμπτώματα του άσθματος και μπορεί να βοηθήσει σε ορισμένες περιπτώσεις καρδιομυοπάθειας. Το σελήνιο βοηθάει στην αποβολή του τοξικού υδραργύ- ρου (Hg) από το σώμα (ο υδράργυρος είναι αιτία πολλών χρόνιων εκφυλιστικών νόσων).
Ενισχύει τη γονιμότητα στον άνδρα καθώς αυξάνει την παραγωγή και την κινητικότητα του σπέρματος.
Το σελήνιο λόγω της αντιοξειδωτικής του δράσης βοηθάει στην αναστολή της οξείδωσης του LDL .
Έχει δράση που μοιάζει με αυτή της ινσουλίνης και παίζει ένα ρόλο στη μείωση του οξειδωτικού stress που σχετίζεται με το διαβήτη, μειώνοντας έτσι τις επιπλοκές όπως την νευροπάθεια, αμφιβληστροπάθεια και τον καταρράκτη. Χαμηλό σελήνιο επίσης σχετίζεται με την εμφάνιση αρθρίτιδας.

R-Alpha Lipoid Acid:
Το λιποϊκό οξύ είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που προστατεύ- ει από τα συμπτώματα έλλειψης βιταμίνης C & Ε. Βοηθάει στην αναγέννηση αντιοξειδωτικών όπως η γλουταθειόνη, η C και η Ε, διατηρώντας έτσι το επίπεδο αντιοξειδωτικής δράσης μέσα στο κύτταρο. Βοηθάει επίσης στην είσοδο της γλυκόζης στο κύτταρο, παίζοντας έτσι σημαντικό ρόλο στο διαβήτη.
Μελέτες σε ποντίκια δείχνουν ότι η χρήση λιποϊκού και καρνιτίνης βοηθάει στη μνήμη και καθυστερεί την αποδόμηση των μιτοχονδρίων. Έτσι μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς με νόσο του Parkinson.
Νεότερες μελέτες δείχνουν τη δράση του λιποϊκού οξέος στην αναστολή της δημιουργίας της αθηρωμάτωσης, στη μείωση των τριγλυκεριδίων, τη μείωση της φλεγμονής των αιμοφόρων αγγείων και τη μείωση του σωματικού βάρους, δράση πολύ σημαντική για τα καρδιαγγειακά προβλήματα. Το λιποϊκό αποκαθιστώντας τα επίπεδα της γλουταθειόνης σε επίπεδα αντίστοιχα των νέων ατόμων, δρώντας σαν αντιφλεγμονώδης παράγων, προάγοντας τη ροή του αίματος, ενεργοποιώντας το ανοσοποιητικό κ.λπ. κατορθώνει να εμφανίζει αντιγηραντική δράση.
Στα ζώα που δόθηκε το λιποϊκό οξύ όχι μόνο έζησαν περισσότερο, αλλά έζησαν και καλύτερα (όπως τα νεότερα άτομα).
Το λιποϊκό οξύ αναστέλλει την οξειδωτική βλάβη που προκαλεί ο χαλκός και ο σίδηρος, δεσμεύοντάς τους. Αναστέλλει τον παράγοντα NF-ΚB ο οποίος εμπλέκεται στην παθολογία του διαβήτη, της αθηρωμάτωσης και του καρκίνου.

Quercetin:
Το Quercetin είναι ένα φλαβονοϊδές και ειδικότερα μια φλαβονόλη. Bρίσκεται στο φλοιό του μήλου και στα κόκκινα κρεμμύδια. Έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση εξαιτίας της αναστολής των αρχικών μεταβολικών οδών της φλεγμονής.
Για παράδειγμα αναστέλλει την σύνθεση και έκκριση της ισταμίνης. Επιπροσθέτως εμφανίζει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και έχει αντικαρκινικές ιδιότητες.
Έχει θετικά αποτελέσματα στην προστατίτιδα, σε νόσους της καρδιάς, τον καταρράκτη, σε αλλεργίες, φλεγμονές και σε αναπνευστικά προβλήματα όπως η βρογχiτιδα και το άσθμα.
Λόγω της αντιφλεγμονώδους δράσης του μειώνει τον πόνο σε νόσους όπως η αρθρίτιδα.
Άνδρες με προβλήματα προστάτη θα επωφεληθούν από τη χρήση του.
Μπορεί να βοηθάει και στον έλεγχο της χοληστερόλης.

Vitamin E:
Η βιταμίνη E στη μορφή D-Alpha Tocopheryl Succinate είναι 5 φορές πιο βιοδιαθέσιμη απο τη συνθετική βιταμίνη E. Για την βιταμίνη Ε υπάρχει τεράστια βιβλιογραφία.
Θα αναφέρουμε τις κυριότερες δράσεις της:
Eίναι αντιοξειδωτική και λιποδιαλυτή, αποτοξινώνει το σώμα από μολύνσεις της ατμόσφαιρας και του περιβάλλοντος. Τη λαμβάνουμε μόνο μέσα από την τροφή (ο οργανισμός μας δεν την παράγει).
Δυναμώνει το ανοσοποιητικό, έχει ιδιότητες ανάπλασης του δέρματος, προλαμβάνει τη διάσπαση και την ένωση των κορεσμένων λιπαρών οξέων με ουσίες που μπορεί να γίνουν επιβλαβείς στον οργανισμό. Βοηθάει την καρδιακή λειτουργία κάνοντας τον καρδιακό μυ να λειτουργεί με λιγότερο οξυγόνο, αυξάνοντας έτσι την αντοχή του. Προκαλεί διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, επιτρέποντας την καλύτερη ροή του αίματος προς την καρδιά. Δυναμώνει τα τριχοειδή και προστατεύει τα ερυθρά αιμοσφαίρια από την καταστροφή που προκαλείται από δηλητήρια, όπως τα υπεροξείδια του υδρογόνου.
Pine Barck Extract:
Προέρχεται από το εκχύλισμα του φλοιού ενός είδους πεύκου που φύεται κοντά στις ακτές του Pinus maritime.
Το εκχύλισμα αυτό ήταν γνωστό πριν 450 χρόνια όταν με τη χρήση του σώθηκαν ναυτικοί που είχαν σκορβούτο, καθώς η ισχυρή αντιοξειδωτική δράση του αύξανε την αποτελεσματικότητα της C και παρέτεινε τη ζωή της. Βελτιώνει το κυκλοφορικό και την επισκευή των ιστών.
Η αντιοξειδωτική του δράση είναι πολλαπλάσια της βιταμίνης C και της βιταμίνης Ε.
Συστέλλει τα αγγεία και αυξάνει τη ροή μέσω της δράσης στο ΝΟ (οξείδιο του αζώτου). Το ΝΟ χρησιμεύει στο σώμα, από την καταστροφή των βακτηρίων και των καρκινικών κυττάρων (μέσω των μακροφάγων), μέχρι την αναμετάδοση των σημάτων στον εγκέφαλο.
Βοηθάει στη θεραπεία των αλλεργιών που ανταποκρίνονται στα αντϊισταμινικά.
Προστατεύει και ενισχύει το συνδετικό ιστό.
Βοηθάει στην ελαστικότητα του δέρματος, σταθεροποιώντας το κολλαγόνο και την ελαστίνη.
Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του βοηθούν στην υποξεία που οφείλεται σε αρτηριοσκλήρυνση.

N-Acetyl Cysteine (NAC):
Το NAC είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και αποτοξινωτικό των κυττάρων, παίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή της γλουταθειόνης, ουσίας που κυρίως χρησιμοποιεί ο οργανισμός για αποτοξίνωση και εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών. Μόλις το NAC εισέλθει στο σώμα μετατρέπεται σε γλουταθειόνη. Βοηθάει στην απομάκρυνση των βαρέων τοξικών μετάλλων από το σώμα, όπως ο μόλυβδος και ο υδράργυρος, προάγοντας
την υγεία του ήπατος.
Ενισχύει το ανοσοποιητικό μεταφέροντας θρεπτικά συστατικά στα λεμφοκύτταρα και στα φαγοκύτταρα.
Ενισχύει τις κυτταρικές μεμβράνες, προάγει την κατασκευή μυϊκού ιστού και συντηρεί το RNA & το DNA.
Διασπά τη βλέννη που υπάρχει στους πνεύμονες βοηθώντας σε περιπτώσεις χρόνιας βρογχίτιδας και γρίπης. Προφυλάσσει από τον καρκίνο του εντέρου τα άτομα που έχουν πολύποδα στο έντερο.

Vitamin A με μορφή Beta Carotene:
Η βιταμίνη Α είναι αντιοξειδωτική και βοηθάει στην ενδυνάμωση της όρασης, προλαμβάνει τη νυχτερινή τύφλωση, χρησιμεύει σε πολλές διαταραχές των οφθαλμών, ενισχύει το ανοσοποιητικό και προφυλάσσει από αναπνευστικές μολύνσεις.
Προάγει την ανάπτυξη των οστών και των δοντιών καθώς και τη διατήρηση υγιούς δέρματος μαλλιών και βλεννογόνων. Στη μορφή του Beta Carotene δε δημιουργεί προβλήματα υπερβιταμίνωσης, αφού ο οργανισμός επιλέγει με βάση τις ανάγκες του την ποσότητα που θα μετατρέψει σε βιταμίνη Α. Προφυλάσσει από τον καρκίνο και την καρδιοπάθεια, μειώνει την πρόοδο του καταρράκτη, προστατεύει το δέρμα από τα ηλιακά εγκαύματα, βοηθάει στην αρθρίτιδα, την ψωρίαση και την υπέρταση.
Το Beta Carotene που χρησιμοποιούμε στο Smile Antioxidant προέρχεται απο το φύκος Dunaliella Salina.

MagnesiumGlycinate:
Το μαγνήσιο είναι το τέταρτο πιο διαδεδομένο μέταλλο στο σώμα και είναι απαραίτητο για την καλή υγεία. Περίπου το 50% του μαγνησίου βρίσκεται στα οστά, ενώ το άλλο μισό βρίσκεται διασκορπισμένο στα κύτταρα των ιστών και των οργάνων.
Το 1% του μαγνησίου βρίσκεται στο αίμα και το σώμα το οποίο εργάζεται σκληρά για να διατηρεί αυτό το επίπεδο σταθερό. Το μαγνήσιο λαμβάνει μέρος σε περισσότερες απο 300 βιοχημικές αντιδράσεις στο σώμα.
Βοηθάει στη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας των νεύρων και των μυών, διατηρεί σταθερό τον καρδιακό ρυθμό, βοηθάει στην υγεία του ανοσοποιητικού και διατηρεί τα κόκκαλα ισχυρά.
Το μαγνήσιο βοηθάει στη ρυθμίση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα, πρόαγει τη φυσιολογική πίεση και είναι γνωστό ότι εμπλέκεται σε μεταβολισμό ενέργειας και στη σύνθεση των πρωτεϊνών. Διαρκώς υπάρχει αυξανόμενη έρευνα σχετικά με το ρόλο του μαγνησίου στην υπέρταση, το καρδιαγγειακό και το διαβήτη.

Lecithin:
Η λεκιθίνη είναι ένα φωσφολιπίδιο που εξάγεται από το φασόλι της σόγιας. Παράγεται και από το ήπαρ αν η δίαιτα είναι επαρκής. Είναι βασικό δομικό στοιχείο των κυτταρικών μεμβρανών, καθώς χωρίς αυτή οι μεμβράνες γίνονται πιο σκληρές και εύθραστες.
Προστατεύει τα κύτταρα απο την οξείδωση.
Αποτελείται κυρίως από βιταμίνες Β, φωσφορικό οξύ, χολίνη, ινοσιτόλη και λινολεϊκό οξύ. Είναι γαλακτοματοποιητής των λίπων και έτσι βοηθάει το κυκλοφορικό σύστημα. Η χολίνη που έχει είναι χρήσιμη στη σύνθεση της ακετυλοχολίνης (νευροδιαβιβαστής).

L-Carnitine-L-Tartrate:
Η Καρνιτίνη βοηθάει στην αύξηση των επιδόσεων και τον έλεγχο του σωματικού βάρους. Είναι συνένζυμο και εμπλέκεται στο μεταβολισμό των λιπαρών οξέων στα μιτοχόνδρια και στην παραγωγή ενέργειας.
Λιπαρά οξέα+οξυγόνο+Καρνιτίνη=Ενέργεια.
Βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία του καρδιακού μυ.
Έχει σημαντική αντιοξειδωτική δράση.
Η καρνιτίνη προάγει την χρήση της γλυκόζης και προστατεύει την οξείδωση της, βοηθώντας έτσι στον Διαβήτη.

Δόση: Σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού. 

Συσκευασία: Περιέκτης με 120 κάψουλες.

Γράψτε μια κριτική

AM HEALTH SMILE ELIXIR 60 Caps