Sale SUPER HEALTH MAXI PROSTACARE 60 CAPS Expand

SUPER HEALTH MAXI PROSTACARE 60 CAPS

ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗ ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗ

Νέο

Άμεσα Διαθέσιμο

30,00 €

40,00 €

-25%


Παράδοση σε λιγότερο από 48 ώρες
  • Χωρίς έξοδα αποστολής με παραγγελίες άνω των 50€

  • Χωρίς έξοδα αντικαταβολής με παραγγελίες άνω των 100€

  • Μηδενικά έξοδα αποστολής και αντικαταβολής σε όλα τα Δυτικά Προάστια Αττικής

Ορθομοριακή φόρμουλα η οποία παρέχει ένα συνεργικό μίγμα θρεπτικών συστατικών που μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της υγιούς λειτουργίας του αδένα του προστάτη και του ουροποιητικού συστήματος. Περιέχει συστατικά όπως Σερενόα Πριονόφυλλη, ψευδάργυρο, ισοφλαβόνες σόγιας και ισχυρά αντιοξειδωτικά τα οποία βοηθούν και υποστηρίζουν το ορμονικό σύστημα του άντρα.

Ο προστάτης είναι ένας μικρός αδένας που υπάρχει στους άνδρες με σχήμα και μέγεθος κάστανου.  Πήρε το όνομά του από τη θέση του, επειδή «προΐσταται», βρίσκεται δηλαδή μπροστά από την ουροδόχο κύστη, περιβάλλοντας την αρχική μοίρα της ουρήθρας.  Ο ρόλος του προστάτη είναι η παραγωγή ενός υγρού που αναμειγνύεται με το σπέρμα και εξασφαλίζει την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων, βοηθώντας έτσι στην αναπαραγωγή και τη γονιμοποίηση.  Παράγει επίσης και ένα σημαντικό ένζυμο, το PSA, που βοηθά στη ρευστοποίηση του σπέρματος.

Το Saw Palmetto‐Σερενόα η πριονόφυλλη  (Sabal serrulata), είναι μέλος της οικογένειας του φοίνικα. Οι  κόκκινοι  καρποί  του περιέχουν  λιπαρά  οξέα  και  φυτοστερόλες  συμπεριλαμβανόμενης  της  “beta‐sitosterol”. 

Βοηθά στην υγεία του προστάτη και ρυθμίζει την διούρηση.  Ειδικότερα απενεργοποιεί την λειτουργία του ενζύμου “5‐alpha‐reductase” το  οποίο  μετατρέπει  την  τεστοστερόνη  σε  DHT (διυδρο‐τεστοστερόνη) που  θεωρείται υπεύθυνη για την διόγκωση του προστάτη.

Οι Φυτοστερόλες σύμφωνα με μελέτες παίζουν ρόλο στην ύφεση των συμπτωμάτων που παρατηρούνται στις περιπτώσεις της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη, όπως δυσκολία στην ούρηση και νυκτερινή ενούρηση. Έρευνες σε πειραματόζωα έχουν δείξει επίσης ότι η σιτοστερόλη ίσως μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου, του προστάτη. Σύμφωνα με ορισμένες μελέτες η λήψη  βήτα-σιτοστερόλης μειώνει τη φλεγμονή και μειώνει τα συμπτώματα της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη (B.P.H).

Οι ισοφλαβόνες, ουσιών που η δομή τους μοιάζει με την δομή των οιστρογόνων και περιέχονται στη σόγια μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο εκδήλωσης πρώιμου καρκίνου του προστάτη σύμφωνα με ιαπωνική μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Cancer Epidemiology, Biomarkers and Prevention.

Το Πυρίτιο είναι ένα από τα συστατικά του συνδετικού ιστού (χόνδροι, οστικοί ιστοί, λιπώδεις ιστοί και αγγειακοί ιστοί), που αντιπροσωπεύει τον πιο άφθονο σωματικό ιστό στο σώμα (30-40%). Χάρη στους δεσμούς του με το κολλαγόνο, την ελαστίνη, την κερατίνη και τις πρωτεογλυκάνες, το πυρίτιο συμβάλλει στην αρχιτεκτονική, τη σταθερότητα, την αντοχή και την ελαστικότητα όλων των συνδετικών ιστών του σώματός μας. Το  strongEquisetum arvense , εκουιζέτο ή πολύκομπο ή Ιππουρίς ή αρουραία και ανήκει στην οικογένεια των Ιππουροειδών είναι η πηγή του πυριτίου. Θεωρείται ειδικό ίαμα για περιπτώσεις φλεγμονής ή καλοήθους διόγκωσης του προστάτη αδένα.

Ο Ψευδάργυρος βοηθά να διατηρήσει ο προστάτης την υγιή του λειτουργία. Ο προστάτης απαιτεί  μεγάλες ποσότητες ψευδαργύρου  καθώς  ο ψευδάργυρος είναι υπεύθυνος  για την παραγωγή προστατικού υγρού που διεγείρει και βοηθά το σώμα να απορροφήσει την τεστοστερόνη, την καθαυτού ανδρική ορμόνη. Ορμονικές ανισορροπίες μπορούν  να προκαλέσουν φλεγμονή και ερεθισμό στον προστάτη με αποτέλεσμα την διόγκωσή του. Επίσης ρυθμίζει την λειτουργία του ενζύμου 5‐alpha‐reductase, το  οποίο  μετατρέπει  την  τεστοστερόνη  σε  D.H.T ( Dihydro-Testosterone - Διυδρο‐τεστοστερόνη) η οποία θεωρείται υπεύθυνη για την διόγκωση του προστάτη.

Το Σελήνιο αποτελεί συμπαράγοντα ενός ενζύμου, της υπεροξειδάσης της γλουταθειόνης η οποία μετατρέπει τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες, που είναι παραπροϊόντα του μεταβολισμού σε ανενεργά συστατικά. Η δράση του αυτή είναι η αιτία που το σελήνιο έχει συμπεριληφθεί στα ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά, με κύρια δράση την πρόληψη κατά του καρκίνου. Ορισμένες επιδημιολογικές μελέτες έδειξαν μέχρι σήμερα ότι το σελήνιο μπορεί να μειώνει τον κίνδυνο εκδήλωσης καρκίνου του προστάτη.

Πλεονεκτήματα/Χαρακτηριστικά:

  •  Τιτλοδοτημένα εκχυλίσματα για την Καλοήθη Υπερπλασία του Προστάτη
  •  Υποστηρίζει την υγιή λειτουργία του προστάτη
  •  Στηρίζει το αναπαραγωγικό σύστημα του ανδρα
  •  Βοηθά στην μείωση της νυχτερινής ενούρησης
  •  Για την υγεία του ουροποιητικού συστήματος και της ουροδόχου κύστης
 

Γράψτε μια κριτική

HIGHER NATURE B12 VITAMIN 200μg (SUBLINGUAL) 30 gr

Βιταμίνη Β12 σε σκόνη για φυτοφάγους και άτομα που παρουσιάζουν έλλειψη σ'αυτή. Ιδανική για όσους έχουν φτωχή απορρόφηση φθρπτικών στοιχείων, για παιδιά και ηλικιωμένους.